I čísla Vám budou vděčná...

Ochrana osobních údajů, GDPR
Kdo údaje sbírá
Vaše osobní údaje sbírá:

Angel's Auditing s.r.o.
IČO: 276 29 295

Angel's Accounting s.r.o.
IČO: 270 86 623

Sídlo: Jeremenkova 763/88, 140 00, Praha 4 – Podolí
Kontaktní e-mail: kontakt@angelsgroup.cz

Jaké údaje a proč sbíráme
Sbíráme následující osobní údaje:

Kontaktní formulář: jméno a e-mailovou adresu.
Objednávka reklamních předmětů: jméno, e-mail, poznámka
Důvod a účel sběru údajů

Na základě Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme Vaše osobní údaje pro jejich použití jak v naší emailové obchodní a osobní komunikaci s Vámi, tak i pro zaslání Vám výstupů z našich aplikací, které jste použili, aby jste získali vyhodnocení Vámi zadaných údajů.

Jak dlouho údaje uchovávám

Všechny údaje uchováváme po dobu neurčitu nebo dokud písemně neodvoláte jejich uchovávání.
Kdo osobní údaje zpracovává

ANGELS GROUP s.r.o.
IČO: 25665821
Sídlo: Jeremenkova 763/88, Praha 4


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.
Co jsou soubory cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. pomocí nich měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.

Právní důvod používání

Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. K používání dalších souborů cookie dáváte souhlas nastavením svého prohlížeče. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.
Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Audit
Víte k čemu je prospěšný a jestli je pro Vás povinný? Pojďme najít odpovědi společně!
Účetnictví
Naučme se společně číst mezi účetními řádky - měsíčně v reportech, online ve Vašem účetnictví!
Mzdy
Čekáte víc než jen dobře zpracované mzdy? Využíváte zaměstnanecké benefity? Naučíme Vás to!
Daně
Účetní není daňový poradce. Jejich pohledy se liší. Nechte další oči hlídat Vaše finance!
Adresa
Jeremenkova 763/88
140 00 Praha 4 – Podolí
GSM
E-mail
Facebook
Mapa stránek
© 2018 Angel's ®   AuditingAccountingTaxes